JEDNOTKA POHONNA PJCV224

Predaj tohto produktu už skončil

Nová pohonná jednotka bola vyvinutá pre náročných zákazníkov, ktorí od svojho VARI systému očakávajú ešte väčší výkon. Vďaka poloprofesionálnemu motoru KOHLER COMMAND PRO o výkone 7,75 a s oceľovou vložkou valca máte k dispozícii najsilnejší pohonnú jednotku VARI v histórii.

 

Nový motor KOHLER COMMAND PRO CV224 sa vyznačuje predovšetkým vysokým krútiacim momentom, oceľovou vložkou valca, olejovým čerpadlom a filtrom a plnohodnotným tlakovým mazaním. Štvorstupňový cyklonický vzduchový filter zaisťuje prísun čistého vzduchu do sania, čo je veľká výhoda ako pri sekaní vysokej trávy, obracanie sena aj zametanie. Technickí znalci ho určite ocenia.

 

Pohonná jednotka PJCV224 bola vyvinutá k novému systému VARI GLOBAL, možno ju však samozrejme použiť aj na staršie VARI systém. Vďaka odstredivej spojke 80 mm a upínacím sponám zostáva zachovaná kompatibilita aj s prevodovými skriňami styrými 50 rokov.

 

Pohonná jednotka má prírubu s antivibračným pripojením riadidiel, vďaka čomu je minimálny prenos vibrácií do riadidiel. Riadidlá majú nový dizajn s dôrazom na ergonómiu a zvýšenie tuhosti hlavného nosníka. Rukoväte sú navyše zakončené gripy sa vzduchovými komorami pre tlmenie mikrovibrácií.

 

Výškové aj stranové nastavenie rukovätí možno ľahko vykonať priamo z miesta obsluhy. Aj napriek silný motor je hmotnosť okolo 20 kg, pohonná jednotka sa teda ľahko prenáša. Súčasťou pohonnej jednotky je automatická trojčeľusťové odstredivá spojka.

 

Pohonná jednotka s novým motorom KOHLER COMMAND PRO CV224 bude dostupná v 4. kvartáli roku 2020. Môžete ju objednávať už teraz. Všetky predobjednávky budú prednostne vykryté, akonáhle bude prvá séria odovzdaná z výroby.


Najpredávanejšie