Štípačka na dřevo VARI 11 TON SUPER FORCE (400V)

982,10 € s DPH
818,42 € bez DPH

Darček pre Vás v hodnote 38,90 €

v hodnotě 990,-
Počet: 1x

Štiepačka VARI 11 TON SUPER FORCE je novým modelom pre rok 2019, ktorý je konštruovaný podľa nových prísnych bezpečnostných noriem EÚ. Je vybavená silným elektromotorom 400 V s výkonom 3300 W, ktorý vyvinie štiepací tlak 11 ton. Štiepací klin má dve rýchlosti štiepanie a nízku základňu, vďaka ktorej nemusíte polená dvíhať, stačí ich "nakulit". Veľmi ťažké poleno navyše stačí položiť na bočné rameno spojené s piestom štiepačky, ktoré vám pomôže poleno postaviť.

Štiepačka VARI 11 TON SUPER FORCE spĺňa novú normu EÚ pre bezpečnosť práce. K štandardnému obojručnému ovládanie tak pribudlo nové, väčšie ochranné rameno a transportné koleso u vodiacich rukoväťou pre ľahký prevoz štiepačky. Ľavá ovládacia páka je vybavená zariadením pre zabezpečenie stability polená.

systém FORCE
Do štiepačky je zabudovaný systém FORCE, vďaka ktorému je možné nastaviť pracovnú dráhu piestu presne podľa dĺžky polien. Systém skracuje dobu prípravy piestu do pracovnej polohy a tým zrýchľuje dobu štiepanie.

 Transportné kolesá, tretie pomocné koleso u vodiacich rukoväťou, možnosť zníženia piestu a sklopenie bočných opôr uľahčuje manipuláciu so strojom a jeho skladovanie.

 Potrebujete silnejšieho pomocníka? Pozrite sa na VARI 14 TON SUPER FORCE.